Q-nest von den Hatzruden


24 en 25 februari is Idol Lisa Marie von den Hatzrüden gedekt worden door Sumo von Tonis Bergen.Reserveer tijdig uw pup uit onze kennel, zo voorkomt u een teleurstelling !


Informatie voor Pupkopers

Voordat de pups geboren worden willen wij graag persoonlijk kennis maken met de 'toekomstige' nieuwe puppy eigenaren. Zo kan van iedere kant alle vragen gesteld worden.

Onze pups worden in huis geboren, waar ze ook verblijven tot het moment dat ze de deur verlaten. In deze tijd zullen wij zo veel mogelijk met de pups ondernemen, ritje in de auto, naar buiten, lopen aan een lijntje, kinderen, andere honden, radio, tv, stofzuiger, andere vreemde geluiden. Al met al proberen wij om ze een goede basis mee te geven, en daarna is het aan de nieuwe eigenaren om hier mee door te gaan.

Als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan zijn ze al meerdere keren ontwormd,
hebben ze een inenting gehad en hebben de pups een chip van Raad van Beheer.
Ook zijn de pups (en moederhond) gekeurd door de nest controle van de Nederlandse Rottweilerclub. Tevens krijgen de pups een pakket voor de eerste tijd bij hun nieuwe eigenaren, zoals Canex droogvoer. In het nest groeien ze hiermee hoofdzakelijk op en hoop ik dat de nieuwe eigenaren hiermee door gaan. Tevens ontvangen ze een puppymap boordevol handige informatie en info over de ouder dieren. Ook krijgen ze een lapje/speeltje met de nestgeur mee naar huis.

De teven waarmee gefokt word, voldoen aan de regels van de NRC en de pups krijgen een FCI stamboom die wij door middel van een nakomelingen dag van het nest aan u overhandigen samen met het DNA-profiel.  Een rottweiler is een geweldige hond mits hij bij de juiste eigenaar zit, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig worden uitgezocht en zullen wij zoveel mogelijk aan hun wensen tegemoet te komen. Een goed tehuis voor onze pups staat bovenaan de lijst bij ons.

Wij zullen altijd voor onze puppykopers klaar staan als ze raad nodig hebben op het gebied van hun Rottweiler op welk gebied dan ook.


 


 

 Q-nest von den Hatzruden